Drukwerk

80’s band komt met grote hits en persoonlijke favorieten.

DRUKWERK², de populaire band uit de jaren 80, is terug met een album vol grote hits en persoonlijke favorieten. ‘Tegen Beter Weten In’ komt vandaag uit.

“Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?”

Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden ‘voor de gein’ een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio waar vader en zoon met Mike Floris, Erik Bes en George Menkveld, de huidige bezetting van DRUKWERK², de grote hits en eigen favorieten van DRUKWERK² nieuw leven inbliezen.

Het resultaat? DRUKWERK² – Tegen Beter Weten In. Een album met maar liefst 17 stukken, liedjes van toen met arrangementen van nu, die anno 2013 nog steeds heel erg actueel blijken.

Harry Slinger, frontman van DRUKWERK²  “ Vier jonge honden en een ouwe baas in een studio met dit resultaat. Wie had dit ooit gedacht. Ik kijk er heel erg naar uit om met de jongens het land plat te spelen”.

Aanstaande dinsdag wordt het eerste exemplaar van het album uitgereikt door Frits Huffnagel tijdens een bijzondere albumpresentatie in Amsterdam.

Tegen Beter Weten In is vanaf vandaag te downloaden via iTunes en te bestellen via www.slingerswebwinkel.nl, waar ook alle officiële merchandise van DRUKWERK² verkrijgbaar is.