FestyLand

Racoon sluit de vrijdag van FestyLand 2013 af & start algehele voorverkoop.

– FestyLand: de officiële afsluiting van het festivalseizoen 2013 –

 De organisatie van FestyLand is er ook dit jaar weer in geslaagd om een mooie afsluiter van de vrijdag te boeken voor de zesde editie van de afsluiting van het festivalseizoen, die op 11, 12 en 13 oktober op het Brabantse Landgoed Hendrickx in Volkel-Uden wordt gehouden: Racoon. Deze Festyshow is de laatste die de band dit jaar nog zal geven, voordat de band de theaters in duikt. Racoon kan terugblikken op een droomjaar, waarin ze onder meer hun 15-jarige bestaan vierden en als grote overwinnaars de 3FM Awards domineerden.

 Al eerder werden de volgende bands bekend gemaakt voor het driedaagse festival dat in sfeervolle en verwarmde tenten plaatsvindt: DI-RECT, Miss Montreal, Yellow Claw, Endless Boogie (USA), Mozes and the Firstborn, Mr. Polska, De Kraaien XXL, BZB, Guerilla Speakerz, DEARWORLD, Memphis Maniacs, Navarone, traumahelikopter, Future Primitives (ZA), Soul Sister Dance Revolution, Diablo BLVD (BE), Maison du Malheur, Handsome Poets, VanderbuystDon Diablo en Vato Gonzalez presents Dirty House.

Start algehele voorverkoop:

Nadat de 3000 Early Bird tickets uitverkocht waren, loopt inmiddels de normale online ticketverkoop en de verkoop in de Primera winkels goed. Afgelopen zaterdag is ook de voorverkoop gestart bij de regionale voorverkoopadressen. Op de site van. Op de site van FestyLand staat alle ticket-info handig op een rijtje:

Vrijdag                                                 € 30,-

Zaterdag                                             € 38,-

Zondag                                                € 10,-

2-dagenticket vrij + zat                                 € 43,-

3-dagenticket vrij + zat + zon     € 48,-

Camping                                             € 18,-

 

Regionale voorverkoopadressen voor de fysieke tickets:

Eetpunt ’t Plein – Volkel, Eethuis De Buurman – Odiliapeel, Guitar King – Boekel, Hap & Stap – Zeeland, Uitpunt – Veghel, Paperpoint – Heeswijk, Jan van Roessel – Schijndel.

Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij alle Primera Winkels in Nederland, waaronder Primera Uden.


Editie 2012

Vorig jaar genoten maar liefst meer dan 30.000 festivalgangers van ruim 100 live-acts, verspreid over 10 podia. Op de FestyLand website staat de aftermovie van de zeer succesvolle editie van 2012.

 Website & Social Media

Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.