Glennis Grace

Zangeres roept hulp van fans in.

Over ruim 3 weken geeft Glennis Grace een spectaculaire show in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het decor, het lichtontwerp en de setlist. Omdat Glennis een keuze moet maken uit tientallen songs, mogen fans meebeslissen.

Glennis Grace staat bekend als één van de beste zangeressen die ons land rijk is. De afgelopen paar jaar heeft zij regelmatig Nederlandstalige songs gecoverd en niet zonder succes. Haar vertolking van Volumia’s ‘Afscheid’ heeft niet alleen geresulteerd in een dikke nummer-1 hit, maar ook gezorgd voor haar definitieve doorbraak.

“De afgelopen periode heb ik veel nagedacht over welke songs ik wil zingen tijdens mijn concert. Natuurlijk horen daar mijn eigen singles bij, maar ik vind het ook te gek om verrassende covers te brengen. In de afgelopen paar jaar heb ik regelmatig bekende songs van Nederlandse collega-artiesten gecoverd waarvan ik er één wil zingen tijdens mijn concert. Kiezen vind ik best lastig, daarom roep ik de hulp van mijn fans in”, laat Glennis weten.

Voor het concert dat de zangeres op 14 september aanstaande geeft in de Heineken Music Hall zijn vijf Nederlandstalige covers geselecteerd. Via de Facebook-pagina van de zangeres (www.facebook.com/glennisgrace) kunnen fans vanaf dit moment hun stem uitbrengen. Het nummer met de meeste stemmen zal Glennis vervolgens ten gehore brengen tijdens het concert.

Marco Borsato – Margaritha (gezongen tijdens ‘One Night Only’)

Lange Frans & Baas B – Het land van (gezongen tijdens ‘De beste zangers van Nederland’

Jeroen van der Boom – Het is over (gezongen tijdens ‘De beste liedjes van’)

Frank Boeijen – Kronenburgpark (gezongen tijdens ‘De beste liedjes van’)

Wim Sonneveld – Het dorp (gezongen tijdens ‘De beste liedjes van’)

Voor het concert zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. De kaartverkoop loopt via Ticketpoint.nl of via 0900 – 9000 8000 (45cpm).

Foto: Harold Versteeg