John Mayer

Duet met Katy Perry op Mayer’s nieuwe album.

Op ‘Paradise Valley’, het nieuwe album van John Mayer wat op 16 augustus in de winkels ligt staat een duet met Katy Perry.
Katy Perry gaf onlangs tijdens een interview nog aan dat John Mayer niet te horen is op haar nieuwe plaat welke in oktober verschijnt. Wat ze er niet bij vertelde is dat ze een duet heeft opgenomen voor de nieuwe cd van haar vriend John Mayer. Het duet ‘Who You Love’ gaat over liefde die niet tegen te houden is. Katy Perry sluit de ballad lachend af met ‘You’re the one I love’.
Katy Perry en John Mayer zijn sinds een jaar aan het daten.

Bekijk hier de studio sessie van ‘Who You Love’.

Op ‘Paradise Valley’ werkt John Mayer weer samen met Don Was die samenwerkingen met The Rolling Stones, Bonnie Raitt en B.B. King op zijn naam heeft staan. Vorige week werd al bekend gemaakt dat er een cover van J.J. Cale op het album staat, ‘You Call Me The Breeze’.
John Mayer scoorde enorme hits met de singles ‘Daughters’, ‘Gravity’, ‘Heartbreak Warfare’ en vele andere. Wereldwijd verkocht hij meer dan 20 miljoen albums en won 7 Grammy Awards. ‘Paradise Valley’ is de opvolger van ‘Born and Raised’ uit 2012. In oktober komt Mayer naar Nederland voor 3 shows. Deze concerten zijn uitverkocht.

22 oktober Ziggo Dome, 23 oktober HMH, 24 oktober HMH.