Kings of Ace

Spectaculair optreden in The Sand.

Ace Agency presents: Kings of Ace – 19 Oktober 2013 in the Sand, Amsterdam

Voor wie dacht dat de afgelopen edities spectaculair waren, heeft Kings of Ace nog een verrassing voor de trouwe fans; ook dit jaar met ADE toveren de artiesten van Ace Agency the Sand in Amsterdam om tot hun speelparadijs. Sommigen nationaal gestationeerd en anderen internationaal ingevlogen, komen de Kings of Ace samen op 19 oktober om hun stempel te drukken op ADE 2013.

Ook dit jaar brengen de Kings een gigantische productie met zich mee. Deze onvergetelijke nacht wordt ingevuld met lasers, CO2 guns, knallend vuurwerk en de Kings of Ace zullen een ieder vermaken met de beste muzikale hoogtepunten.

De trouwe garde bestaand uit  Kings of Ace ADE 2013en Sidney Samson wachten hun nieuwe collega’s op in de DJ booth.

Globetrotter Angger Dimas vliegt speciaal voor Kings of Ace over uit Indonesië. Ace Agency’ s nieuwste aanwinsten: de 17-jarige Martin Garrix, die wereldwijd de hitlijsten bestormt met zijn #1 hit ‘Animals’ en up-and-coming DJ en producer Ralvero zullen een nieuwe, frisse flavour aan deze avond geven.

Maar dit is niet alles: Kings of Ace krijgt bezoek van een speciale Mystery Guest. Wie dit is, houden de Kings nog even voor zich, dus hou de Facebook pagina van Ace Agency in de gaten voor updates.

De hele avond wordt compleet gemaakt door hosting op hoog niveau door MC Ambush, MC Roga en Zawdi MC.

Tickets voor ‘Kings Of Ace’ zijn verkrijgbaar via Ticketscript

Kings of Ace

Datum:
19 oktober, 2013

Locatie:
The Sand, Amsterdam

Line-up:
Angger Dimas, Apster, Baggi Begovic, Bassjackers, Billy the Kit, Bobby Burns, Chocolate Puma, Mitch Crown, Franky Rizardo, Jaziah, Leroy Styles, Martin Garrix, Quintino, Ralvero, Shermanology, Sidney Samson, Ambush, MC Roga & Zawdi MC