No Guts No Glory

Benefiet in Rotown.

Opbrengst gaat naar behandelingen tegen kanker

De Kraaien, The Deaf, Tiger Pilots en Hausmagger zijn een paar namen uit de line-up van een bijzonder concert dat zondag 1 september plaatsvindt in Rotown. Om geld op te halen voor onverzekerde kankerbehandelingen heeft de Stichting No Guts No Glory verschillende bekende bands en artiesten bereid gevonden om geheel belangeloos op te treden. In de middag is er vrije toegang tot Bar3, waar optredens zijn van Small Time Crooks, Lucas de Peinder en Annika. Er worden taartjes, jam en andere merchandise verkocht. Om 20.00 uur gaat de grote zaal van Rotown open, het concert start om 20.30 uur. Kaarten voor het concert kosten 15 euro. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar No Guts No Glory. De stichting zamelt door middel van ludieke acties geld in voor behandelingen tegen kanker die (nog) niet door verzekeringen vergoed worden en vragen aandacht voor het probleem.

‘No Guts No Glory’ was de lijfspreuk van Sander Gerritsen. Voor zijn vorm van kanker bestond in Duitsland een behandeling die echter niet door zijn verzekering gedekt werd. Zus Ellen Gerritsen vindt dat niemand de kans op leven ontnomen mag worden om financiële redenen en richtte samen met enkele anderen de Stichting No Guts No Glory op. Meer informatie is te vinden op: www.stichtingngng.nl

Overige informatie

Datum:            Zondag 1 september 2013

Tijd: Het concert start om 20.30 uur (zaal vanaf 20.00 uur open)

Entree:     € 15,-, kaartverkoop via Rotown

Locatie:    Rotown, Nieuwe Binnenweg 17-19, Rotterdam

Website:          www.stichtingngng.nl