Berget Lewis

Zangeres komt met nieuw album.

Op 4 november brengt Berget Lewis haar nieuwe, gelijknamige album uit bij V2 Records. Berget slaat met dit album een nieuwe weg in. De eerste vier maanden van dit jaar werkte ze samen met producer Andreas Olsson  (Jason Mraz, Mary J. Blidge, James Morrison) en muzikantencollectief The Suppliers in Londen aan haar album. Het resulteerde in twaalf liedjes over haar leven, waarin ze haar gevoelens deelt over de pieken en dalen die zij de afgelopen jaren heeft gekend. Emotionele ballades, dampende rock en soul stampers, dit album bevat het allemaal. ‘Ik ben zo trots op deze cd. Ik heb echt het gevoel dat ik mezelf heb gevonden en dat dit is wie ik wil zijn.’ –aldus Berget.

Net als veel grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar zij op jonge leeftijd Gospel zong. Niet onverdienstelijk want Berget deed op haar vijftiende jaar al een tour met dit koor door Amerika. In de jaren die hierop volgden heeft ze zich alsmaar ontwikkeld en een wist een steeds groter publiek te bereiken. Van haar groep Berget Lewis Gospel Train, naar achtergrondzangeres bij Total Touch, door naar de rol van Maria in The Passion en werd uiteindelijk zelfs bekroond als Beste zangeres van Nederland in het gelijknamige tv programma.

Maar nu is het tijd voor Berget om iedereen te laten zien wie ze echt is. Berget Lewis heeft eindelijk de plaat gemaakt die ze altijd heeft willen maken. Ze is hierop persoonlijk, openhartig, goudeerlijk en muzikaal onovertroffen. ‘Dit album vertegenwoordigt eigenlijk alles, wie ik was en wie ik nu ben. Dit klopt gewoon, dit is hoe ik me voel.’

Bekijk hier de teaser van het album | Ga voor meer informatie naar:  www.bergetlewis.nl