Dancefair

Het event voor dj’s, producers en dance ondernemers.

Dancefair, hét evenement voor dj’s, producers en dance ondernemers, maakt zich klaar voor haar derde editie in de Jaarbeurs te Utrecht op 15 en 16 februari 2014. Tientallen artiesten van wereldfaam zoals Nicky Romero, Laidback Luke, Martin Garrix, D-Block & S-te-fan, Frontliner, Kaiserdisco en Marc Romboy hebben hun fans in de vorige 2 uiterst succesvolle edities te woord gestaan en geïnspireerd door middel van workshops en seminars over bijvoorbeeld het produceren van muziek en hun ervaringen in de dance industrie.

Tijdens deze twee dagen in de jaarbeurs in Utrecht vertellen bekende artiesten over hun weg naar de top en over vele andere onderwerpen binnen het dj en producer vak. Dancefair is er dus voor iedere dj, producer en geïnteresseerde die hun kennis over de snelst groeiende muziekstroming willen verbreden. Ook geeft Dancefair hen de mogelijkheid om demotracks live aan diverse gerenommeerde platenlabels te laten horen en nuttige feedback te ontvangen.

Naast het ontmoeten en kennis opdoen van je favoriete producer of DJ kunnen zowel liefhebbers als professionals op de uitgebreide beursvloer van Dancefair terecht voor alle software, producer- en dj-gear van onder andere Native Instruments, Ableton tot Pioneer, UAD en zo de nieuwste snufjes voor in de studio als eerste uitproberen.

“Dancefair is voortgekomen uit onze eigen passie voor elektronische muziek”, aldus Norman Soares, organisator van Dancefair. “En we zijn zeer dankbaar voor het enthousiasme van de meer dan 80 professionals uit de industrie. Zij zien het belang hun kennis over te dragen aan de motor van de industrie”.

Wie de motor van de dance industrie zijn? In mijn opinie is dat nog altijd de dj en producer die dag en nacht struint naar de nieuwste tracks, plug-ins uitprobeert, iedere artiest op de voet volgt, vooraan staat bij de festivals en als ‘muziek kenner in de groep’ hun vrienden overtuigen mee te gaan en die moeten sparen voor zijn of haar producer/dj gear.”

Welke professionals, dj’s en hosts er de komende editie van Dancefair aanwezig zijn, wordt via de website later bekend gemaakt. Voor de perfecte sfeerimpressie, bekijk je de aftermovie van Dancefair 2013:

http://www.youtube.com/watch?v=nFda4CpWqI0&feature=youtu.be
Dancefair 2014
15 en 16 februari in de Jaarbeurs Utrecht
Super Early Bird tickets zijn al verkrijgbaar op http://www.dancefair.nl/tickets