Fall Out Boy

Poppunkband met catchy liedjes naar Heineken Music Hall.

Na een verrassende comeback op Lowlands is Fall Out Boy inmiddels klaargestoomd voor de Heineken Music Hall. Op zaterdag 8 maart staat de Amsterdamse concertzaal in het teken van catchy poppunkliedjes, ‘Save Rock and Roll’ en hartenbreker Pete Wentz. De voorverkoop voor het concert van Fall Out Boy begint aanstaande vrijdag 4 oktober 2013 om 10.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Maar liefst vier jaar duurde de pauze die de Amerikaanse poppunkband Fall Out Boy inlaste na het uitbrengen van ‘Folie à Deux’. Het tweede album ‘Take This to Your Grave’ uit 2003 kreeg de gouden status, maar met opvolger ‘From Under the Cork Tree’ zette Fall Out Boy zich definitief op de kaart. Maar liefst 2,5 miljoen keer ging die plaat over de toonbank. Na nog twee studioalbums en een liveplaat hield Fall Out Boy het voor onbepaalde tijd voor gezien, waarmee de toekomst van de band onzeker was. Maar afgelopen voorjaar lag daar opeens ‘Save Rock and Roll’ in de schappen en stond er een optreden op Lowlands in de agenda. De break heeft de band goed gedaan en de show in de polder werd door OOR zelfs omschreven als ‘de meest verrassende comeback van deze Lowlands’. Dat belooft wat voor het komende concert in Amsterdam. Op zaterdag 8 maart 2014 staan de vier heren van Fall Out Boy, te weten zanger Patrick Stump, gitarist Joe Trohman, drummer Andy Hurley en natuurlijk de veelbesproken basgitarist Pete Wentz, op de planken van de Heineken Music Hall.

FALL OUT BOY EN SUPPORT ACT – Save Rock and Roll European Tour 2014

Zaterdag 8 maart 2013
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 36,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

De kaartverkoop voor het concert van Fall Out Boy start aanstaande vrijdag 4 oktober om 10.00 uur via: www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).