Firebeatz

Nederlands dj/producersduo maakt remix voor Rihanna.

Het Nederlandse DJ/Producer duo Firebeatz heeft de officiële remix gemaakt van Rihanna’s recente single ‘’What Now”, afkomstig van haar laatste album ‘Unapologetic’. De zesvoudig Grammy Award winnares vroeg de heren van Firebeatz om een club remix te maken van het nummer en kregen zo een singlecontract aangeboden door het beroemde platenlabel Def Jam Records.

Voor het talentvolle DJ duo, dat afgelopen jaar nog werden toegevoegd aan het roster van het gerenommeerde label Spinnin’ Records, is het niet de eerste keer dat zij gevraagd zijn om een remix te maken. Zo werkten Tim Smulders en Jurre van Doeselaar (Firebeatz) eerder al samen met onder andere Justin Timberlake, Pink, Pitbull, James Blunt, Snoop Dogg, Flo Rida, Timbaland, Fatman Scoop, Wynter Gordon, Bingo Players en Sean Paul.

“Fantastisch dat we na remixen voor Pink en Justin Timberlake nu door het kamp Rihanna zijn benaderd”, laat Firebeatz weten. “Rihanna stond altijd al op ons lijstje om mee samen te werken, te gek dat dit nu ook daadwerkelijk gebeurd is.”

USA tour
Naast het produceren en verovert het duo de wereld met de vele optredens die ze doen, het duo tourt momenteel door Amerika, zo stond Electric Zoo NYC afgelopen maand nog in de agenda en reizen ze deze week af naar Canada voor een reeks clubshows.