Glennis Grace

Fans kiezen coversong voor Glennis Grace Live.

Fans van Glennis Grace vinden ‘Margherita’ van Marco Borsato de mooiste cover die de zangeres ooit heeft gezongen. Het winnende liedje zal Glennis Grace live ten gehore brengen tijdens haar concert op 14 september in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Met haar vertolking van Volumia’s ‘Afscheid’ scoorde Glennis Grace haar eerste nummer-1 hit ooit. Naast deze bekende hit zijn er in de afgelopen paar jaar meer bijzondere covers van de zangeres te horen geweest. “Tijdens mijn aankomende concert in de Heineken Music Hall wilde ik graag nog een nieuwe Nederlandstalige cover toevoegen aan mijn setlist, maar ik kon gewoon geen keuze maken. Daarom heb ik de hulp van mijn fans ingeroepen”, laat de zangeres weten.

De afgelopen weken is er massaal gestemd via de website en Facebook van de zangeres. Zo kon er gestemd worden op: ‘Het dorp’ (Wim Sonneveld), ‘Kronenburger Park’ (Frank Boeijen), ‘Het land van’ (Lange Frans & Baas B), ‘Margherita’ (Marco Borsato) en ‘Het is over’ (Jeroen van der Boom).

‘Margherita’, een van Borsato’s grootste hits, wist met 31% van alle stemmen de poll te winnen. “Ik ben super blij met de keuze van mijn fans! Ik heb dit nummer gecoverd tijdens mijn One Night Only-sessies. Het nummer is zo gevoelig en mooi en brengt zoveel emotie met zich mee. Het is absoluut een van mijn favoriete Nederlandstalige nummers ooit!”

GLENNIS GRACE IN CONCERT

Gastartiesten: The Opposites, John Ewbank, Edwin Evers & Jandino Asporaat

Zaterdag 14 september, Heineken Music Hall te Amsterdam

Entree: € 39,50,- (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop via: Ticketpoint.nl of 0900 – 9000 8000 (45 cpm)