Kempenerpop

Festival in Waalre met grote binnen- en buitenlandse namen.

Kempenerpop is een driedaags festival dat gehouden word in Waalre. We hebben een fotoreportage gemaakt van de tweede dag. Deze stond in het teken van de rockmuziek. Greenlizard opende het festival op het hoofdpodium. Daarna opende The Naked Sweat Drips (winnaar van de Kempenerpopprijs 2013) op het kleine podium.

Op het kleine podium stonden verder de nieuwe Utrechtse formatie Rhinorino, de Eindhovense stoner-rockers van Komatsu en het Groningse Traumahelikopter. Na Green Lizard speelden op het hoofdpodium King Hiss (Belgie), het nieuwe Peter Pan Speedrock stonerproject Four Headed Dog, de Belgische rockers Diablo Blvd en als klap op de vuurpijl de legendarische punkband The Exploited (UK). Een stevige programmering, met grote binnen- en buitenlandse namen!

Fotografie Gertjan van der Loo www.pixiephoto.nl/