Milk Inc.

Milk Inc. @Sportpaleis wordt MilkFest.

Milk Inc. @ Sportpaleis verandert na zeven edities van format. Wie op zaterdag 19 oktober naar het Sportpaleis afzakt, zal er niet alleen stevig kunnen partyen op de beats van Milk Inc. live, maar ook op de muziek van een bataljon aan killer-dj’s tijdens de eerste editie van MilkFest. Het publiek wordt opgewarmd door o.a. DJ Ward en Sem Thomasson. Regi, Linda en Filip verwelkomen tijdens hun optreden o.a. Peter Luts en Kraantje Pappie als gasten en Yves V en Nicolaz zorgen mee voor een stevige afterparty.

Milk Inc. is al zeven jaar een vaste waarde op de Sportpaleiskalender. Toen de danceband in 2006 in Belgiës populairste evenementenhal met ‘Supersized’ zijn tiende verjaardag kwam vieren, werd de vraag gesteld of het Sportpaleis wel volledig vol zou lopen. Milk Inc. bewees echter met verve dat het dance uit zijn niche had gehaald en voor het grote publiek toegankelijk had gemaakt. De grootste zaal van het land raakte moeiteloos gevuld voor een concert waarop Milk Inc. pionierde door zijn muziek live te vertolken. Een vervolg kon niet uitblijven.

Foto: Ivo van Vliet

Een jaar later was ‘Supersized II’ goed voor drie uitverkochte concerten. ‘Forever’ en ‘Blackout’ piekten zelfs met telkens zes concerten. Na ‘Eclipse’, ‘Milk Inc. 15’ en ‘Miracle’ is het nu tijd voor MilkFest. Want de tijden zijn veranderd. Dance heeft zijn plaats veroverd op de grote festivals waar dj’s live hun ding doen. Milk Inc. brengt straks het beste van twee werelden bijeen door een liveconcert te combineren met party-optredens van verschillende dj’s. In het Sportpaleis zal permanent, dus zonder ook maar één onderbreking, van 19.00 tot 2.00 uur gedanst en gefeest worden.

De muziek van Milk Inc. blijft uiteraard de hoofdmoot. Regi, Linda en Filip brengen, geruggensteund door de beste muzikanten, voor het achtste jaar op rij het beste van Milk Inc., live en in de onovertroffen Sportpaleisambiance. Tegelijk verleggen zij de grenzen. Want MilkFest is een feest met ‘non stop music’. Met o.a. DJ Ward en Sem Thomasson als opwarmers, Peter Luts en Kraantje Pappie als concertgasten en Yves V en Nicolaz als afterparty masters. Zeg maar: het beste van een meerdaags festival samengebald op een paar uur tijd.

PUBLIEK IS DEEL VAN DE SHOW

Op alle concerten van Milk Inc. in het Sportpaleis was de betrokkenheid van het publiek heel groot. Dat wordt dit jaar niet anders. MilkFest is namelijk een evenement ‘in the round’, met het podium in het midden van het vernieuwde Sportpaleis, dat zo op zijn maximale capaciteit wordt benut. Er zullen catwalks zijn en B stages, wat zorgt voor een, volgens Sportpaleisnormen, kleine afstand tussen publiek en artiest.

Daarnaast zal het publiek dankzij een smartphone app onderdeel worden van de lichtshow. Deze in België ontwikkelde smartphone app wordt tijdens MilkFest in avant-première gedemonstreerd. De app verschijnt binnen enkele weken in de app store voor iOs en Android en zal vooraf door de concertbezoekers gratis gedownload kunnen worden. Dankzij deze app zullen de schermen van de toestellen op het aangeven van Regi allemaal tegelijk meedansen op het ritme van de muziek, wat voor een unieke lichtshow zal zorgen. Later dit najaar zal de app ook op de Night of the Proms-concerten een belangrijke sfeerschepper zijn.

In de kalender van het Sportpaleis is geen plaats meer voor een extra MilkFest. Wie nog geen kaarten in zijn bezit heeft, haast zich dus om te reserveren voor dit knallende feest met ‘non stop music’ dat iedereen van zijn melk zal brengen!

MILKFEST op zaterdag 19 oktober om 20.30 uur in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets:  27,50, 32,50 en 37,50 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), www.teleticketservice.com of www.sportpaleis.be