Nick & Simon

Duo krijgt speciale App.

Van de week lanceerden Nick & Simon een tweede applicatie voor iOS en Android toestellen: de Nick & Simon Cam.

Met deze fotocamera App kunnen fans zichzelf (en anderen) te allen tijde op de foto zetten met Nick & Simon. De lancering van de App gaat gepaard met een ludieke actie. Fans die zichzelf vóór 30 september op de foto zetten met Nick & Simon via deze App, maken kans om deze foto terug te zien tijdens het ‘Sterker in GelreDome’- concert op 11 oktober 2013. Als Nick & Simon hun laatste single  ‘Geluksmoment’ ten gehore brengen, worden de leukste foto’s gemaakt met de Nick & Simon Cam getoond op de grote schermen in het stadion.

De camera is eenvoudig te gebruiken en wordt gratis aangeboden in de App Store en Google Play. Iedereen die de Nick & Simon Cam download ontvangt tevens zes gratis sjablonen met Nick & Simon in grappige poses. De gebruiker kan zichzelf fotograferen tussen de twee mannen in, wat de illusie creëert dat hij/ zij daadwerkelijk met hen op de foto staat. Naast de gratis sjablonen, worden er  14 extra sjablonen beschikbaar gesteld, die fans kunnen downloaden tegen een kleine vergoeding van   € 0,89 per sjabloon. Elke maand worden er nieuwe sjablonen aan de App toegevoegd.

De Nick & Simon Cam maakt onderdeel uit van Brandcams platform dat een jaar geleden door Jeroen van Koningsbrugge werd bedacht. Het is de eerste App die Brandcams na een forse update uitbrengt met het oog op toekomstige releases in Amerika. De Apps van Brandcams zijn uniek omdat elk individueel merk z’n eigen fotocamera met bijbehorende sjablonen ontvangt die de gebruiker op een eenvoudige manier kan verspreiden. Eerder werden er in Nederland al camera’s uitgebracht voor o.a. The Voice, 3FM, Top 2000, De Vrienden van Amstel LIVE! en Jeroen van Koningsbrugge.