Selena Gomez

Op 3 september stond Selena Gomez in de Heineken Music Hall. Veel jonge fans waren naar de uitverkochte show gekomen.
Slechts 20 jaar en nu al niet meer weg te denken uit de entertainment-scene: Selena Marie Gomez.
Voor het eerst is de Amerikaanse zangeres en actrice op wereldtournee met maar liefst 56 optredens in de VS en Europa. Ook het Nederlandse publiek kon zich opmaken voor een concert van Selena Gomez, want op dinsdag 3 september maakte ze haar Nederlandse debuut in de Heineken Music Hall.
Het werd een voor de fans gedenkwaardig concert. Gomez stond anderhalf uur op het podium en dat is zeker bewonderenswaardig voor een zangeres die nog niet zo heel veel muziek uit heeft. Ze kan niet alleen zangen maar ook dansen en slaagt er zeker in om een complete show neer te zetten.
Fotografie: Anneke Ruys