Armin van Buuren

Electronic Dance music artiest heeft meer dan 100.000 volgers op Spotify.

Als een van de eerste artiesten in de electronic dance music scene, heeft Armin van Buuren meer dan 100.000 volgers bereikt op zijn playlist op Spotify. Zijn artiestenprofiel wordt nu gevolgd door meer dan een half miljoen muziekliefhebbers, en de aantallen stijgen nog steeds enorm.

De A State of Trance Radio playlist, dagelijks ge-update met Armin’s tracks, remixes, albums en compilaties, is één van de succesvolste artiesten-playlists. Armin, die momenteel druk bezig is met de voorbereidingen voor zowel zijn Armin Only wereldtour die in november af zal trappen als A State Of Trance Wereldtour, heeft veel vertrouwen in de toekomst van de streaming music. Armin: ”Er zit zoveel potentieel in, streaming is echt de toekomst. Het is belangrijk om nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten te houden en ik denk dat we de juiste keus hebben gemaakt door in Spotify te investeren. Dit is een grote mijlpaal en ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkelt.” Vorig jaar was Armin één van de eerste artiesten die begon met het uploaden van zijn wekelijkse radioshow naar Spotify: de A State of Trance Episodes playlist. Een playlist gebaseerd op de award-winnende radio show van Armin, die wekelijks in meer dan 50 landen en door meer dan 20 miljoen mensen wordt beluisterd. Iedere vrijdag, de dag na de uitzending van A State of Trance, kan de show worden beluisterd op Spotify, met vele exclusieve en onuitgebrachte tracks. Naast de A State of Trance playlists heeft Armin ook verscheidene andere playlists, waaronder ‘A State of Trance Classics’, ‘Who’s Afraid of 138?!’ en ‘Armin van Buuren Top 50’. Voor meer informatie, check www.arminvanbuuren.com.