Avicii

De Zweedse dj en producer Avicii komt naar Ziggo Dome, Amsterdam. 

De 24-jarige Tim Bergling, zoals zijn echte naam luidt, is een van de meest gevraagde en succesvolle dj’s van dit moment. Dit jaar stond hij op de derde positie van de DJ Mag Top100. Met ‘Bromance’ in 2010 (als alias Tim Berg) en ‘Levels’ in 2011 scoorde hij enorme hits, maar Avicii weet de wereld pas echt goed wakker te schudden met zijn recente single ‘Wake Me Up’. De samenwerking met Aloe Blacc bereikte in meer dan 35 landen de nummer 1 positie en was afgelopen augustus de meest gedraaide hit op de Nederlandse radiostations.

In september verscheen het debuutalbum ‘True’ met de nieuwe single ‘Hey Brother’ (met Dan Tyminsky). Ook zijn samenwerkingen met Nile Rodgers (Chic), countryzanger Mac Davis en Dan Reynolds (Imagine Dragons) te horen op het album. De gelijknamige tour brengt naast een explosieve set van maar liefst 3 uur ook een visueel spektakel naar ons land, ondersteund door effecten als 3D mapping en LED projecties.  De eerste twee stops van de True Tour waren in thuisland Zweden binnen 10 minuten uitverkocht.

www.avicii.com | www.facebook.com/aviciiwww.youtube.com/aviciideo
www.soundcloud.com/aviciiofficial |  Twitter @Avicii  of #Truetour2014

538 presents

AVICII

TRUE TOUR

Zaterdag 22 februari 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: €47,50  (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.00 uur