Boston

Band na tien jaar terug met nieuw album. 

Op vrijdag 6 december verschijnt er na meer dan 10 jaar weer een studioalbum van de band Boston. ‘Life, Love & Hope’ zal uitgebracht worden door Frontiers Records. Aan het album is 10 jaar gewerkt en de plaat telt 11 nummers, doordrongen van de klassieke Boston sound.
Tom Scholz over het nieuwe album: “These are songs from the heart, each of them taking many months of effort to write, arrange, perform and record, always up to the demands of BOSTON’s harshest critic, me. They have all been meticulously recorded to analogue tape on the same machines and equipment used for BOSTON’s hits for the past 35 years.”

Na het uitbrengen van hun debuutalbum ‘Boston’ in 1976 brak de band door. Alleen al in Amerika verkochten ze meer dan 31 miljoen albums en scoorden hits als ‘More Than a Feeling’, ‘Peace of Mind’, ‘Amanda’ en ‘Smokin’.

Op ‘Life, Love & Hope’ zijn onder andere Brad Delp, virtuoos Tommy DeCarlo, Kimberly Dahme, David Victor en songwriter/Boston oprichter Tom Scholz te horen.
“I intentionally stayed close to the early BOSTON style on some of the songs, even using the same amps and instruments; on others I let my imagination run wild,” aldus Scholz.
De cd wordt vergezeld van een mooi boekje vol met anekdotes van Tom Scholz en gedetailleerde songcredits.