Glennis Grace

Zangeres brengt eerste Kerstalbum uit.

Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album ‘One Night Only’ en de gelijknamige nummer-1 dvd, komt Glennis Grace op 15 november met een waardige opvolger: ‘One CHRISTMAS Night Only’.

Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: ‘All I Want for Christmas Is You’, ‘Driving Home for Christmas’ en ‘Last Christmas’ zullen uiteraard niet ontbreken.

Het album wordt ondersteund door een groots opgezette tv-special die wordt opgenomen in de Noorderkerk in Amsterdam. In een uitermate sfeervolle kerstsetting zal Glennis de mooiste kerstsongs zingen onder begeleiding van haar band.

De zangeres heeft met ‘One Night Only’ al eerder bewezen live het beste tot haar recht te komen. Mede daardoor is besloten om ‘One Christmas Night Only’ live op te nemen voor de gelijknamige CD en DVD.

Voor een select aantal fans is het mogelijk om aanwezig te zijn bij dit bijzondere concert. De speciale kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en loopt via haar officiële website: http://www.glennisgrace.nl.

In samenwerking met RTL4 zal de show worden uitgezonden op Kerstavond met een herhaling op een van de Kerstdagen.