Popronde

Reizend muziekfestival strijkt neer in Oss.

Geweldig leuk festival met op maar liefst 17 locaties in de stad nieuwe leuke bandjes. Oss werd op deze manier weer eens positief op de muzikale kaart gezet!

De spits werd afgebeten door Anny die op de heuvel voor het terras samen met gitarist een optreden gaf. Onder de speciale locaties was het Museum Jan Cunen waar The Future’s Dust een geweldig optreden gaf. Verder werd er in een kledingzaak geïmproviseerd door Bombilate. Singer-songwriter en verhalenverteller Tim Van Doorn deed zijn ding in een sfeervol Rocaccino. Elders in de stad stond Demira haar ding te doen.

Later ging het verder met wat stevigere muziek van o.a. Neighbour Neighbour in een poolcafe, Audio Adam, Ellen Alpha. In Cultuur podium de Groene Engel speelde When we are wild voor een volle zaal. Bluesy klanken klonken van Good Meat. Mijn afsluiting waren The Elementary Penguins die met hun catchy muziek een mooi einde waren voor mijn omzwervingen langs vele verschillende bandjes door een gezellig vol Oss.

Tekst en verslag: Hans Kreutzer