The Beards

Baardmannen komen terug voor drie concerten.

Na een stijf uitverkocht en fantastisch optreden in Paradiso afgelopen mei, komen de mannen van comedyband The Beards in 2014 terug om ook de rest van baardminnend én gladgeschoren Nederland voor zich te winnen. De kaartverkoop voor de drie shows in het kader van de “Euro-Bout To Grow A Beard Tour” start vrijdag 11 oktober om 10.00 uur.

The Beards, afkomstig uit Australië, laat zich het beste omschrijven als de ultieme mix van muziek en comedy. De bebaarde rockers zijn in eigen land in slechts enkele jaren zo populair geworden dat ze alle zalen uitverkopen en door niemand minder dan Kiss als support act zijn gevraagd. Ook hun album ‘Having a Beard is the New Not Having a Beard’ (2012) is met veel enthousiasme ontvangen en werd direct genomineerd voor de ARIA Comedy Album of the Year. Daaropvolgend is de single ‘You Should Consider Having Sex With A Bearded Man’ beloond met een nominatie voor de APRA Song of the Year (2012).

Na de eerste en uiterst succesvolle wereldtour dit jaar, komen de mannen in 2014 terug met hun vuige rock ’n roll opgevrolijkt met een vleugje ouderwets goede glam. Met een nieuwe video en een gloednieuw album in de pijplijn, zijn The Beards er klaar voor om Europa te veroveren: “Our work is far from done. We won’t rest until everyone in Europe – nay, the universe – has grown a beard”, aldus de zeer charismatische frontman Johann Beardraven.

Een gewaarschuwd man telt voor twee: bearded men, put down those trimmers, the Beard Revolution is coming again!

 

THE BEARDS – “Euro-Bout To Grow A Beard Tour”

Donderdag 13 februari 2014
Rotown – Rotterdam
Entree: € 11,- (exclusief servicekosten)
Kaartverkoop start op vrijdag 11 oktober om 10.00 uur via de website van Rotown, Velvet Music in Rotterdam, Delft en Dordrecht en bij Hostel ROOM.

Vrijdag 14 februari 2014
013 – Tilburg
Entree: 12,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start op vrijdag 11 oktober om 10.00 uur via www.013.nl, de 013 Boxoffice, Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen.

Zaterdag 15 februari 2014
Melkweg (locatie: Sugarfactory) – Amsterdam
Entree: 12,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start op vrijdag 11 oktober om 10.00 uur via www.melkweg.nl, Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen.
Kijk voor meer informatie over The Beards op www.thebeards.com.au of op Facebook.