Wende

Zangeres treedt op in LuxorLive.

Op 10 mei verscheen het vierde studio album Last Resistance van Wende dat ze in Berlijn opnam. Afgelopen april liet ze met The Naked Sessions haar nieuwe songs als in hun meeste naakte vorm horen. Met The Berlin Sessions maakt Wende haar volgende stap; de show is de vertaling van het album naar het podium; met een volledige band laat Wende op eigenzinnige wijze elektronische en orkestrale muziek samenkomen in een unieke show waar pop en theater samensmelten.

Wende is groot geworden met haar geweldige stem en mooie interpretaties van Franse chansons. Wende durfde te vernieuwen en vervolgt de weg die ze met haar vierde cd No.9 is ingeslagen. Met haar nieuwe album heeft Wende een buitengewoon album gemaakt. Vol overtuiging en schijnbaar met het grootste gemak brengt zij zeer persoonlijke en naakte liedjes die je diep raken. Op 24 oktober stond de zangeres in LuxorLive te Arnhem.

@LuxorLive

Fotografie: Rob Herstel