Concert At Sea 2014

Festival beslaat in 2014 twee dagen

Het is bijna december. Dat is altijd weer een leuk moment, want opeens is de nieuwe CAS editie dichterbij dan de editie die achter ons ligt! De hoogste tijd om jullie even een update te geven.

We merken dat jullie er weer zin hebben. We verkopen namelijk ook dit jaar weer sneller meer weekendkaarten. Bovendien hebben we goed nieuws: op de vrijdag gaan de poorten, net als op de zaterdag, al om 12:00 uur open.

Dit betekent dat je je kunt verheugen op meer optredens, nog meer plezier met je vrienden en bovendien langer genieten van de sfeer op de Brouwersdam. Nog meer redenen dus om het hele weekend naar Concert at SEA te komen. Kortom, neem die extra vrije dag maar op!

EARLY BIRD – PROFITEER VAN 5 EURO KORTING

Je hebt nog iets meer dan een week om te profiteren dan van het Early Bird tarief voor weekendkaarten. Tot en met zondag 1 december betaal je maar 60 euro. Daarna kost een weekendkaart 65 euro. Dus als je slim bent maak je nog snel gebruik van deze 5 euro korting!

Meteen je overnachting regelen? Bekijk hier alle overnachtingsarrangementen!

Early Bird Weekendkaarten

NIELSON OP CAS 2014

Nielson staat volgend jaar op Concert at SEA! De jonge zanger maakte afgelopen jaar veel indruk met zijn show op het Umoja Podium. Bovendien heeft hij momenteel samen met BLØF een grote hit met de single Mannenharten. Reden genoeg om hem voor volgend jaar weer uit te nodigen op de Brouwersdam.

Binnenkort maken we meer namen bekend. Houd de website, Facebook en Twitter dus goed in de gaten!