#Donateanddance

Benefietshow haalt groot bedrag binnen.

Wat begon als een Nederlands Dance benefiet voor de slachtoffers van tyfoon Hayina op de Filipijnen in club Panama Amsterdam, eindigde als een bijzonder wereldwijd initiatief. De #Donateanddance benefiet show heeft voor GIRO 555 een totaal bedrag van 35.798 euro binnengehaald.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die betrokken is geweest bij het organiseren van #DoanteandDance. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen in de dance industrie samenkomen, helpen en steunen op zoveel verschillende manieren. De ticketverkoop, baromzet en prive donaties hebben dit bedrag van 35.798 euro bij elkaar gebracht. Dit bedrag is exclusief de donaties die gedaan zijn via de UPC broadcast welke direct gestort zijn op GIRO 555 en de donaties die ontvangen zijn van andere Filipijnse en internationale non-profit organisaties dankzij de live-, en post-broadcast van de website www.donateanddance.com.

In een korte tijd en door de vrijgevigheid van organisaties hebben wij de show kunnen broadcasten op zowel audio en video in de telegraaf, talrijke omroepen wereldwijd, en natuurlijk op onze website www.donateanddance.com. Door deze support hebben wij een wereldwijd publiek kunnen bereiken. Donaties voor deze broadcast worden uitgezet naar verschillende non-profit hulporganisaties. De lijst van deze non-profit organisaties is te vinden op onze website.  Het is momenteel niet mogelijk om te zien hoeveel er is opgehaald door deze broadcast aangezien deze actie ook in enkele dagen is opgezet. Maar we hopen dat de broadcast en de website de non-profit organisaties zal helpen meer donaties te genereren.

De steun van de DJ’s die optraden en degene die er niet bij konden zijn maar ons wel gesteund hebben over de hele wereld, boekers/management agentschappen, productie maatschappijen, dance organisaties, media, en natuurlijk de vele vrijwilligers was fantastisch.

“There is a land of the living and a land of the dead and the bridge is love, the only survival, the only meaning.”

~Thornton Wilder

“Namens alle Filipijnen over de hele wereld, jullie moeite en hulp voor de slachtoffers van tyfoon Hayian worden zeer gewaardeerd. Samen maken we het verschil. Bedankt voor jullie steun! Maraming Salamat Po.” Lia/Ferry Corsten