Glennis Grace

Zangeres brengt met ‘One Christmas Night Only’ eerste Kerstalbum uit.

Er zijn weinig zangeressen in Nederland die zo mooi het Kerstrepertoire kunnen vertolken als Glennis Grace. Gezegend met een uniek stembereik  kan zij echt alles aan. Ook is Glennis in staat om heel veel gevoel te leggen in de songs die zij vertolkt. Daarom zal niemand zich verbazen dat Glennis Grace nu een Kerstalbum op de markt brengt. Met daarop vele bekende Christmas songs, maar ook wat minder bekende tracks. We horen Happy Christmas (War Is Over), Driving Home For Christmas, Last Christmas maar ook het gospelachtige It Should Be Christmas Every Day en enkele Nederlandstalige nummers als Ik Moet je Laten Gaan en Mijn Allermooiste Kerst. Op het album vind je 13 songs en twee bonus tracks. Oftewel genoeg materiaal voor een mooie Kerstperiode. Als het buiten koud is luister je graag naar de sfeervolle Kerstliedjes van Glennis Grace.  Naast de CD is er voor de ultieme Kerstbeleving ook een DVD verkrijgbaar met daarop ook weer wat andere tracks dan op de CD staan. Hoogtepunten op de DVd zijn Eenzame Kerst, in een bijzondere opname in duet met Andre Hazes. Een andere bijzondere song op zowel CD en DVD is We Three Kings, een duet met 3JS.  Met Glennis Grace beleven we vast en zeker een onvergetelijke Kerst.