All You Need Is Love In Concert

Heineken Music Hall geheel in All You Need Is Love sfeer.

In een afgeladen Heineken Music Hall presenteerde gastheer Robert ten Brink een afwisselende avond met optredens van Nick & Simon, Sandra van Nieuwland, Racoon, Glennis Grace en Niels Geusebroek. Dit jaar was er ook een internationale artiest aan de line-up toegevoegd, namelijk de Britse zanger Billy Ocean. Hij sloot het ‘All You Need Is Love’-concert op passende wijze af met een extra lang optreden waarin hij o.a. zijn grote hits “Love really hurts without you”, “ Suddenly” en “ When the going gets tough, the tough get going” ten gehore bracht.

De Heineken Music Hall werd speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd in de ‘All You Need Is Love’-sfeer. Natuurlijk waren er weer spectaculaire ‘All You Need Is Love’-verrassingen en kwamen er romantische videoboodschappen voorbij. Nieuw dit jaar was de Q-Music afterparty na afloop van het concert waar de romantische avond knallend kon worden afgesloten. @RTL

Fotografie: Walter Blokker WB-Fotografie