Beyonce

Extra concert voor superster in Ziggo Dome.

Goed nieuws voor de fans van Beyoncé, organisatoren Mojo Concerts en Greenhouse Talent voegen een tweede concert in Nederland toe aan The Mrs. Carter Show World Tour 2014. Beyoncé geeft op 19 maart een extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 18 maart is uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via ticketmaster.nl.

Het hele jaar stond Beyoncé al in de spotlights, want alles wat Beyoncé doet, is nieuws. De recente aankondiging van de nieuwe serie concerten was ‘hot’ en de verrassende aankondiging van een nieuw album al niet minder. Wie bij het extra concert in Amsterdam aanwezig wil zijn, moet snel zijn: voor haar vorige shows in Nederland waren maar liefst 30.000 tickets binnen een half uur verkocht.

Superster Beyoncé overtrof een ieders stoutste verwachtingen met een subliem wervelende live show. Fans en media kwamen superlatieven tekort. Zo schrijft NU.nl: “Beyoncé heeft een plek verworven in de hoogste rangen van de popmuziek en zet een show van adellijke proporties neer, zoals dat bij haar past.” AD sprak over “… een barok popspektakel dat zelden vertoond is in Nederland” en NRC kopte “Oogverblindend, sensueel, vlammend en vol bezieling”.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het extra concert van Beyoncé op woensdag 19 maart 2014 in Ziggo Dome Amsterdam is direct van start gegaan via de website van Ticketmaster en 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m).

538 presents

The Mrs. Carter Show World Tour 2014 Starring BEYONCÉ

Dinsdag 18 maart 2014 – UITVERKOCHT
Woensdag 19 maart 2014 – EXTRA CONCERT
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 45, € 49, € 57, € 69 en € 85 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur