Beyonce

The Mrs Carter show terug naar Nederland.

Superster Beyoncé overtrof een ieders stoutste verwachtingen met een subliem wervelende live show. Fans en media kwamen superlatieven tekort. Zo schrijft NU.nl: “Beyoncé heeft een plek verworven in de hoogste rangen van de popmuziek en zet een show van adellijke proporties neer, zoals dat bij haar past.” AD sprak over “… een barok popspektakel dat zelden vertoond is in Nederland” en NRC kopte “Oogverblindend, sensueel, vlammend en vol bezieling”.

Het hele jaar stond Beyoncé in de spotlights, want alles wat Beyoncé doet, is nieuws. Dat ze vandaag opnieuw een internationale serie concerten  aankondigt, bewijst dat Beyoncé voorlopig van plan is ook in het nieuws te blijven.

Run op kaarten
Haar vorige shows in Nederland waren in no-time uitverkocht. Binnen een half uur waren maar liefst 30.000 tickets verkocht. Dat betekent dat voor het komende concert een enorme run op kaarten wordt verwacht. De concertpromotors Mojo Concerts en Greenhouse Talent roepen de fans op, ondanks verwachte drukte alleen via het officiële verkoopkanaal tickets aan te schaffen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert van Beyoncé op dinsdag 18 maart 2014 in Ziggo Dome Amsterdam start op dinsdag 17 december om 10.00 uur via de website van Ticketmaster en 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m). Kaartkopers wordt aangeraden voor de start kaartverkoop een account aan te maken bij Ticketmaster.

538 presents

The Mrs. Carter Show World Tour 2014 Starring BEYONCÉ

Dinsdag 18 maart 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 45, € 49, € 57, € 69 en € 85 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur