De Nieuwe Wildernis in Concert

Meest succesvolle natuurfilm ooit nu in Concert.

Na het enorme succes van de film en de TV serie De Nieuwe Wildernis presenteren EMS FILMS en Mojo Concerts op zaterdag 19 april 2014 in Ziggo Dome Amsterdam een matinee en avondvoorstelling van De Nieuwe Wildernis in Concert. De kaartverkoop voor dit evenement start vrijdag 20 december om 12.00 uur.

Met bijna 700.000 bezoekers in de bioscoop is de De Nieuwe Wildernis de meest succesvolle Nederlandse natuurfilm ooit. Op ongekende wijze toont de Nieuwe Wildernis wat natuur werkelijk is: verwonderend, verrassend en verbazend.

In een uniek en exclusief twee uur durend programma worden op het grootste scherm ooit de beelden van de film vertoond met toevoeging van niet eerder gebruikt materiaal. De soundtrack van de film, een compositie van Bob Zimmerman, wordt live uitgevoerd door het meest veelzijdige orkest ter wereld:  Het Metropole Orkest, onder de bezielende leiding van dirigent en Oscarwinnaar Ernst van Tiel. Ondersteund door trompettist Eric Vloeimans, het Calefax Rietkwintet en het Theaterkoor Dario Fo en met een live gesproken voice-over tekst.

De film wordt omlijst door optredens van Nederlandse muzikanten die, geinspireerd op de beelden van De Nieuwe Wildernis, een nummer zullen uitvoeren op de drie thema’s: Explosie van leven, Op eigen benen en Overleven.

EMS Films en Mojo Concerts presenteren

DE NIEUWE WILDERNIS IN CONCERT

Zaterdag 19 april 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 34,50 en € 39,50 (excl. servicekosten)
Kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding half geld
Aanvang: 14.30 uur en 19.30

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 12.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).