Di-rect

Haagse band rockt De Groene Engel plat.

Sinds de komst van zanger Marcel Veenendaal is de Nederlandse band DI-RECT uitgegroeid tot een rockband van formaat. Met hun albums This Is Who We Areen Time Will Heal Our Senses verrasten ze vriend en vijand. Hun songs zitten vol ijzersterke melodieën en worden vol vuur gespeeld. Het leverde de band lovende recensies, een gouden plaat en nummer 1-hits op: het nieuwe jasje past DI-RECT perfect. Ook live staat de band als een huis, dus we kunnen wel stellen dat het Haagse DI-RECT is uitgegroeid tot een van de beste bands van Nederland.

Support: Taymir
De jonge Haagse band Taymir mag mee op tour met DI-RECT. De band maakt no-nonse popsongs met een kop en staart. Hun sound is catchy als de van popsongs uit de beat traditie & knalt venijnig zoals de indiepop van Arctic Monkeys of The Strokes. Binnenkort willen ze hun eerste album gaan uitbrengen, dat belooft wat!
(bekijk hier het leuke filmpje hoe de jongens door Spike en Marcel verrast werden met het goede nieuws) @De Groene Engel

Fotografie: Hans Kreutzer