Don’t Let Daddy Know

Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek Tommy Trash en Sander van Doorn op eerste editie.

8 Maart 2014 ‘Don’t Let Daddy Know’ from Ibiza to Amsterdam, Ziggo Dome

‘Don’t Let Daddy Know’ heeft een wel heel spectaculaire line-up geregeld voor hun eerste feest in Nederland. DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Sander van Doorn, Tommy Trash, DVBBS, Jordy Dazz, Sem Vox en MC Zawdi zullen allemaal hun bijdrage leveren aan deze nu al memorabele avond in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met meer dan 840.000 LED’s op het exterieur en ruimte voor 17.000 mensen, past Ziggo Dome helemaal bij de #DLDK filosofie: een gigantische achtbaan door een clubervaring op het hoogste niveau. Don’t Let Daddy Know wordt georganiseerd door ID&T en E&A Events.

Alex Hes en Essam Jansen van E&A Events zijn enthousiast over de eerste Nederlandse editie van #DLDK: ‘We kunnen niet wachten om het Ibiza gevoel naar Amsterdam te brengen. Na een voorproefje op Mysteryland gaan we op 8 maart helemaal los. Verwacht totale gekte!’

De Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike veroveren in korte tijd de wereld met 5 Beatport #1 hits in 2013, ruim 2 miljoen Facebook fans en een #6 positie in de DJ Mag Top 100 dit jaar. Nederlands duo Showtek heeft momenteel een gigantische hit met ‘Booyah’ ft We Are Loud en Sonny Wilson. Iedereen kent dit duo door hun heftig energieke beats en tomeloze energie. DVBBS’ mega hit ‘Tsunami’, een samenwerking met BORGEOUS, bereikte de #1 positie in de Beatport charts, heeft meer dan 12 miljoen views op YouTube. De opvolger ‘Stampede’, samen met Dimitri Vegas & Like Mike staat al lange tijd op #1 in de Beatport chart. Nederlands zwaargewicht Sander van Doorn staat al ruim tien jaar aan de top van de scene. Met vele top 15 noteringen in de DJ Mag Top 100 lijst, wereldwijd uitverkochte tours, tientallen succesvolle producties met topnoteringen in de Beatport charts en zijn eigen succesvolle label, is Sander van Doorn een gegarandeerde dansvloer sloper.

Ook de Australische DJ Tommy Trash, bekend van zijn remixes voor Swedish House Mafia, Deadmau5, Steve Aoki en Zedd neemt plaats in de DJ-booth. Jordy Dazz, die al eens tracks op Hardwell’s label Revealed Recordings en Bingo Player’s Hysteria label heeft uitgebracht, is ook aanwezig. Hij werd bekend met tracks als ‘OMG’, ‘Fuego’, Beatport top 10 hit ‘Claymore’ en ‘Drumfield’. Sem Vox staat ook in de startblokken om er een unieke avond van te maken. Zijn release ‘Debut’ kreeg support van Nicky Romero, Clockwork en Martin Garrix. Na een zomer als DJ op Ibiza te hebben gedraaid en zijn avond afsluitende set op Amsterdam Music Festival, is hij nu klaar voor de complete #DLDK ervaring in Ziggo Dome! Last but not least: Zawdi MC zal de hele avond hosten en het publiek tot hogere sferen brengen. De #DLDK resident is momenteel op tour met Afrojack, maar vliegt op tijd terug om alle feestgangers een legendarisch avond te geven.

Early bird tickets zijn uitverkocht. Normale en VIP tickets zijn nu verkrijgbaar op www.dldk.com.

Locatie: Ziggo Dome, De Passage 100 Amsterdam

Wanneer: Zaterdag 8 maart 2014

Presale & Info: www.dldk.com en alle Primera verkooppunten Minimum leeftijd: 18 #DontLetDaddyKnow