Editors

Band komt naar Oosterpoort en Tivoli.

De Britse band Editors geeft op 25 februari een concert in De Oosterpoort in Groningen en op 26 februari in Tivoli Oudegracht in Utrecht. De kaartverkoop voor deze concerten start zaterdag 14 december om 10.00 uur. De kaarten zijn niet online te koop, maar alleen verkrijgbaar bij Plato Utrecht, Plato Groningen en De Oosterpoort.

Na een groots concert in de Ziggo Dome in Amsterdam afgelopen oktober, heeft de Britse band Editors besloten dat ze nog niet klaar zijn met Nederland. Ze komen terug voor twee shows, dit keer in een intiemere setting. Met de shows in De Oosterpoort en Tivoli wil de band terug naar de roots, waar het allemaal begon: De clubs.

De single A Ton Of Love van het in juni verschenen album ‘The Weight Of Your Love’, was al 3FM Megahit. Sinds het debuutalbum ‘The Back Room’ uit 2005 is het snel gegaan voor de band. Alle drie voorgaande albums van Editors behaalden de gouden status en de band deed grote shows op diverse festivals en in grote zalen.

In De Oosterpoort en Tivoli zullen in februari veel van de bekende hits langskomen, zoals Munich, Smokers Outside the Hospital Doors en Papillon en uiteraard ook A Ton Of Love.

Kaarten á € 39 (excl. servicekosten) voor de concerten worden alleen lokaal verkocht via De Oosterpoort en Plato Groningen voor het concert in De Oosterpoort en via Plato Utrecht voor het concert in Tivoli.

3FM presenteert

EDITORS

Dinsdag 25 februari – De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20.00 uur

Woensdag 26 februari  – Tivoli Oudegracht, Utrecht
Aanvang 20.15 uur

Kaarten á € 39 (excl. servicekosten) voor de concerten worden alleen lokaal verkocht via de volgende adressen (en dus niet online!):

Tivoli Utrecht (max. 2 kaarten per person, vanaf zaterdag 14 december om 10.00 uur)
Plato Utrecht, Voorstraat 35, 3512 AJ  Utrecht

De Oosterpoort (max. 4 kaarten per person, vanaf zaterdag 14 december om 10.00 uur)
-Box office De Oosterpoort, Trompsingel 27, 9724 DA  Groningen
-Plato Groningen, Oude Ebbingestraat 41, 9712 HB  Groningen

Fotografie: Luuk Denekamp