Ferry Corsten

DJ toont veelzijdigheid met ‘Many Ways’.

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Ferry Corsten, ‘Many Ways’, verkrijgbaar via iTunes. Het is Corsten’s eerste single release in 2013. In de trance track neemt de getalenteerde Zweedse zangeres Jenny Wahlström de vocals voor haar rekening. De release valt samen met de start van zijn Full On Ferry-Tour in Australië waarbij Corsten steden als Sydney, Perth en Melbourne aandoet.

Met ruim twintig jaar ervaring en internationale tophits onder zowel eigen naam als onder pseudoniemen als System F en Gouryella weet Ferry Corsten zijn fans nog regelmatig te verrassen. Zo ook met ‘Many Ways’. Een echte trance track met sfeervolle pianomelodieën en prachtige vocalen van Jenny Wahlström. Ferry Corsten: “Leon Palmen had mij een demo gestuurd met de zang van Jenny en ik was gelijk om. Ik heb al het andere productie werk laten vallen en heb mij 5 dagen opgesloten in de studio om deze track te maken. Ik ben ontzettend trots op het resultaat.”

Nog steeds eigen
‘Many Ways’ is goed ontvangen door vakgenoten uit de industrie en staat momenteel op #3 in de Beatport Trance Chart en staat op #20 in de Amerikaanse iTunes Dance Chart. Ook EliteDaily.com, met maandelijks 7 miljoen bezoekers een toonaangevend Amerikaans lifestyle en muziekblog, is lovend in zijn recensie naar aanleiding van de pre-release: ‘Wat is ervoor nodig om 20 jaar aan de top te staan en je relevantie niet te verliezen? Vraag het Ferry Corsten, hij krijgt dit voor elkaar én blijft een jongere generatie DJ’s voor. EDM kent dit jaar grote hoogtes, maar Corsten houdt zijn eigen sound.’

Ferry Corsten
Al meer dan 20 jaar voelt Ferry Corsten aan wat clubgangers over de hele wereld willen horen en waarop ze willen dansen. Ook als een DJ/producer levert hij continue kwaliteit. Ondanks vier albums op zijn eigen naam, gelauwerde remixes voor U2, The Killers, Faithless en Moby, plus vele noteringen in de top 10 van beste DJ’s ter wereld, is hij nog steeds een down-to-earth man, met beide voeten stevig op de grond. En hij is nog lang niet klaar..

iTunes: http://bit.ly/ManyWaysiTunes
Beatport: http://bit.ly/ManyWaysBeatport

Bekijk ‘Many Ways’ op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=URtRbt7evEA