Skrillex

Producer/DJ kondigt verschillende Nederlandse shows aan.

Skrillex doet binnen één maand met verschillende line-ups, San Francisco, New York, Barcelona, Amsterdamen Groningen aan. De shows in Nederland zijn op 19 februari (Bitterzoet, Amsterdam), 20 februari (Ocean Diva, Amsterdam), 21 februari (Melkweg, Amsterdam), 22 februari (Simplon, Groningen) en 23 februari (Studio 80, Amsterdam).

Producer/DJ en ‘all around great guy’ Skrillex heeft het plan opgevat om vier belangrijke markten te veroveren met zijn ‘Takeovers’. De shows, met line ups speciaal door Skrillex geselecteerd, vinden op verschillende locaties binnen een aantal dagen plaats. De komende ‘Takeovers’ liggen in het verlengde van zijn Takeovers van twee jaar geleden in Los Angeles en New York. Skrillex is voortdurend bezig met inspanningen en veranderingen over hoe een major artiest zich verbindt met zijn fans. Deze bijzondere ‘Takeovers’ zijn opnieuw een boeiende poging om zijn publiek op een inspirerende manier aan zich te verbinden.

Na zijn shows in San Francisco en New York zal hij de Atlantische Oceaan oversteken naar Amsterdam (en Groningen) voor vier epische club shows (inclusief een boat party op de Ocean Diva) in Amsterdam met Jack Beats , Bro Safari , UZ, Icarus , TC en meer. Daarbij ook nog een bijzondere nacht met Noisia and friends in de Simplon in Groningen.

De laatste ‘Takeovers’ hadden roterende podia, superheroes, costumed dancers, blinddoeken en een ongekend aantal surprise guests. Nu, twee jaar later, zal dit nog beter zijn.

“I’m excited to do another round of Takeovers. This time we chose four cities that I really think represent and support great art and rad artists: San Francisco, Brooklyn, Amsterdam, and Barcelona. I can’t wait to play some new stuff for you guys.” – SKRILLEX

Meer info over de Takeovers, check: http://skrillex.com/takeovers/

SKRILLEX Takeovers

Woensdag 19 februari 2014      Bitterzoet, Amsterdam       Aanvang: 23.00 uur (tot 03.00 uur)
Donderdag 20 februari 2014     Ocean Diva, Amsterdam     Aanvang: 22.00 uur (tot 03.00 uur)
Vrijdag 21 februari 2014            Melkweg, Amsterdam         Aanvang: 00.00 uur (tot 05.00 uur)
Zaterdag 22 februari 2014         Simplon, Groningen           Aanvang  23.00 uur (tot 05.00 uur)
Zondag 23 februari 2014           Studio 80, Amsterdam        Aanvang  22.00 uur (tot 03.00 uur)

Entree: €18,- (excl. servicekosten)

De kaartverkoop voor de shows start vandaag, vrijdag 6 december om 16.00 uur via de websites van de zalen. Kaartverkoop voor de show op de Ocean Diva via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Ook zijn er diverse Amsterdam Takeover Packages verkrijgbaar, meer info via: http://www.crowdsurge.com/skrillex/amsterdam/