Stromae

Belgisch-Rwandese producer en singer-songwriter naar HMH.

In RTL Late Night werd het zojuist aangekondigd. Na een uitverkochte clubtour in december en januari keert de Belgisch-Rwandese producer en singer-songwriter Stromae op woensdag 2 april terug naar Nederland voor een concert in Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 6 december om 10 uur.

Stromae (een anagram van Maestro) is een meester in het mixen van electro en hip hop met het vakmanschap van een singer-songwriter.  In 2010 scoorde hij met ‘Alors on danse’ een enorme hit dat in meer dan 50 landen, waaronder ook in ons land, de nummer 1 positie bereikte.  Sindsdien boekt hij aan de lopende band successen, zo ook dit jaar met het album ‘Racine Carrée’ waar de aanstekelijke zomerhit ‘Papaoutai’ op staat. Met zijn meest recente chanson ‘Formidable’ is de vergelijking met Jacques Brel snel gemaakt.

 

3FM presents

Stromae

Woensdag 2 april 2014
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: €29,-  prijs (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Stromae start aanstaande vrijdag 6 december om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).