Top 2000 Sing Along

Show strijkt weer neer in Ahoy.

De Radio 2 Top 2000 is het grootste radio- en muziekevenement van Nederland. De lijst van tweeduizend platen wordt jaarlijks samengesteld door het publiek en uitgezonden van Eerste Kerstdag tot en met Oudejaarsavond op Radio 2. De Top 2000 trekt jaarlijks 11 miljoen mensen via radio, televisie en internet en is volgens de luisteraars een vaste waarde bij de feestdagenbeleving. Het is een grote en feestelijke show, die traditioneel op Oudejaarsavond op radio en televisie wordt uitgezonden.

Op deze feestelijke avond, waarbij Paul de Leeuw de rol van presentator op zich neemt, brachten bekende artiesten een eigen hit uit de Radio 2 Top 2000 ten gehore, daarnaast zong het publiek de grootse hits uit de Radio 2 Top 2000 mee in medley vorm. De optredens werden gegeven door o.a. VanVelzen, Racoon, Glennis Grace, de cast van de musical Flashdance, Sandra van Nieuwland, Ben Saunders, Anita Meyer en Lee Towers.

Top 2000  Sing Along is rond de jaarwisseling te zien bij de NTR op Nederland 3 en te horen op Radio 2.

Fotografie: Dexter Reijsmeijer