Within Temptation

Tweede HMH-optreden aangekondigd.Het optreden van Within Temptation op 2 mei 2014 in de Heineken Music Hall is uitverkocht. Op 3 mei zal de band een extra show doen in de HMH.  De kaartverkoop hiervoor start op vrijdag 6 december om 10.00 uur. Inmiddels is ook de kaartverkoop voor de rest van de Europese tour in volle gang.

Sharon den Adel, frontvrouw van Within Temptation: “We zijn blij verrast dat onze eerste show in de HMH zo snel is uitverkocht! De dikke sound van ons nieuwe album ‘Hydra’ vereist een locatie waar deze goed tot zijn recht komt, vandaar de keuze voor een zaal die speciaal gebouwd is voor een vet geluid. Het is voor ons de eerste keer dat we in de Heineken Music Hall spelen, en het is geweldig dat we een extra show kunnen aankondigen.”

Op 31 januari verschijnt ‘Hydra’, het zesde studioalbum van Within Temptation. Met gastvocalen van metal diva Tarja Turunen, hiphop-icoon Xzibit, Soul Asylum-zanger Dave Pirner en Howard Jones (ex-Killswitch Engage) toont het album de muzikale diversiteit van Neerlands grootste exportproduct. Met de twee optredens in Nederland sluit Within Temptation het eerste deel van hun Europese tour af. De twee shows in de HMH zijn de eerste liveoptredens in Nederland na de release van het nieuwe album ‘Hydra’ op 31 januari 2014.

De volledige lijst van de Europese tour is te vinden op www.within-temptation.com

Foto Arjan Kremer