ZZ Top

Texaans boogietrio naar Nederland.

Op 24 juni volgend jaar komt ZZ Top voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert van ZZ Top begint aanstaande vrijdag 20 december om 12.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm). 

Dat de tijdloze bluesrockband ZZ Top met hun ruim 40 jarige bestaan nog lang niet uitgespeeld is, hebben de drie bandleden afgelopen zomer op de laatste editie van Bospop weer overduidelijk bewezen. Hits als ‘Gimme all your lovin’, ‘La Grange’, ‘Sharp Dressed Man’ en ‘Legs’ werden dan ook nog altijd luidkeels meegezongen. Met hun karakteristieke lange baarden, zonnebrillen, trenchcoats, bijzondere gitaren en rijlaarzen waren Billy Gibbons (zang en gitaar) en Dusty Hill (basgitaar) en ook vaste waarde Frank Beard (als enige zonder baard) op drums bovendien weer een lust voor het oog. Op 6 oktober jl. is de collectie ‘ZZ Top: The Complete Studio-albums (1970 – 1990)’ verschenen, inclusief originele mixen van ZZ Top’s First Album, Rio Grande Mud en Tejas. ZZ Top zelf is, net zoals vele fans van het eerste uur, erg enthousiast over deze release: “We’re gratified that the albums from the f irst 20 years of the band are made available in this set. We’re especially delighted to note the restoration of ZZ Top’s First Album, Rio Grande Mud and Tejas has been incorporated; it’s good to have been made whole again on a certain level.” Over ‘certain levels’ gesproken; ZZ Top verkocht de Heineken Music Hall reeds twee keer eerder uit en wij zijn erg verheugd de band op 24 juni 2014 nogmaals te mogen verwelkomen in Amsterdam.

ZZ TOP

Dinsdag 24 juni 2014
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 54 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van ZZ Top start aanstaande vrijdag 20 december om 12.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).