Holland Zingt Hazes

Leona Philippo in Holland zingt Hazes.

Met Leona komt de complete line-up nu op 15 artiesten! Jeroen van der Boom, Simone Kleinsma, Danny de Munk, Anita Meyer, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Sharon Doorson, Gerard Joling, Quincy, Veldhuis & Kemper en Karin Bloemen. Roxeanne en André Jr. Hazes zullen ook bij de tweede editie weer een belangrijke rol vervullen.

Holland zingt Hazes vindt plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondagmiddag 30 maart 2014.

Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie. Samen met het 15.000 koppige publiek laten de artiesten tijdens Holland zingt Hazes het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ herleven. Het publiek kan luidkeels meezingen met nummers van de in 2004 overleden zanger als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Wij Houden van Oranje’ en ‘De Vlieger’ en vele andere songs. www.hollandzingthazes.nl