Lady Gaga

Q-music presents

LADY GAGA’S artRAVE The ARTPOP Ball

Lady Gaga, een van de allergrootste toerende acts van dit moment – met al vier miljoen verkochte concertkaarten op haar naam – voegt een uitgebreide Europese tournee toe aan haar artRAVE: The ARTPOP Ball tour. Dit werd vandaag bekend gemaakt door Live Nation Global Touring, en volgt op de recente release van Lady Gaga’s album ARTPOP, dat binnenkwam op nummer 1 in de Billboard 200.

Na de eerdere aankondiging van de tournee in de VS en Canada, is bekend  geworden dat het Europese deel van de Lady Gaga’s artRave: The ARTPOP Ball deze herfst zal beginnen in Antwerpen, met daaropvolgend concerten in Amsterdam, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk, Italië, Portugal, Spanje en Zwitserland.

De Europese data volgen op de Noord-Amerikaanse tournee, die zal beginnen met zeven uitverkochte shows in de Roseland Ballroom in New York – zoveel concerten zijn nooit eerder in de voorverkoop door één artiest uitverkocht geraakt. Na deze op voorhand al historische concertreeks wordt het legendarische Roseland gesloopt.

Kaarten voor artRave: The ARTPOP Ball zullen vanaf 8 februari in de verkoop gaan. Leden van Littlemonsters.com kunnen al in de voorverkoop tickets bemachtigen, vanaf woensdag 5 februari 9.00 tot vrijdagochtend 7 februari 9.00 uur.  Voor de concertreeks die het daaropvolgende weekend in de verkoop gaat, vanaf vrijdag 14 februari tot en met maandag 17 februari, kunnen leden vanaf dinsdag 11 tot en met donderdag 13 februari in de voorverkoop terecht. Er is er een restrictie van maximaal vier kaarten per lid en de kaarten worden verkocht zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie en tourdata zie Lady Gaga artRave: The ARTPOP Ball tour

Q-music presents

LADY GAGA’S artRAVE The ARTPOP Ball

Woensdag 24 september 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 35, € 55, € 75 en € 95 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19:30 uur