Ummet Ozcan

Superstar DJ/Producer maakt vanaf vandaag deel uit van het rooster van Ace Agency.

De Turks/Nederlandse artiest heeft al meerdere succesvolle tracks op zijn naam staan. Zo stond zijn track ‘Reboot’ (DOORN Records) maar liefst zeven weken op #1 in de Beatport Top 100. Zijn track ‘The Box’ was een van de meest gedraaide platen op muziekfestival EDC Las Vegas 2012. Momenteel beklimt Ummet de Beatport charts met twee tracks, ‘Revolution’ waarin hij samenwerkt met R3hab en NERVO en de remix van ‘Eet Sleep Rave Repeat’ in samenwerking met Dimitri Vegas & Like Mike en Fat Boy Slim.

Ummet Ozcan is zeker geen onbekende bij zijn DJ collega’s. Artiesten als Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta en Avicii zijn groot supporters van de artiest en menig DJ gebruikt dan ook zijn tracks in hun set.

Niet alleen als producer, ook als DJ gooit Ozcan hoge ogen. Zo draaide hij op festivals als Tomorrowland, Global Gathering en Sunburn en reist hij de wereld over voor club optredens.

Ozcan is een artiest om te onthouden, hij is volgens kenners the next big thing is. Hij maakt vanaf vandaag deel uit van Ace Agency.