Werchter 2014

Kings of Leon afsluiter 6 juli.

Hoog tijd om het nu al schone lijstje namen voor Rock Werchter 2014 verder aan te vullen. Met nog een headliner. Kings of Leon, de koningen van Werchter, zullen op zondag 6 juli als headliner aantreden.

Kings of Leon vervoegen Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Jack Johnson, Major Lazer, Metallica, Pearl Jam, Pixies, Placebo, Skrillex, Stromae -hij verklapte deze week zelf via Facebook dat hij er bij zal zijn- The Black Keys en Triggerfinger die eerder aangekondigd werden voor Rock Werchter 2014. Tickets voor het festival zijn sinds begin december te koop. In totaal staat de teller van het aantal verkochte tickets voor Rock Werchter 2014 al op 60.000. De 18.000 beschikbare dagtickets voor zaterdag 5 juli zijn nu reeds uitverkocht. Nog in verkoop: combi-tickets en dagtickets voor donderdag, vrijdag of zondag. Snel meer festivalnieuws.

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be.   Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo.

WEET MEER VIA WWW.ROCKWERCHTER.BE – TWITTER : #RW14 – JOIN US ON FACEBOOK