August Alsina

Upcoming R&B-ster op 8 mrt live tijdens ENCORE.

Op zaterdag 8 maart zal rijzende R&B-ster August Alsina een exclusief optreden geven tijdens hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE. Het wordt een extra bijzondere avond want ENCORE vindt niet plaats in home base Melkweg, maar eenmalig in Hotel Arena in verband met het 5 Days Off festival. De kaartverkoop voor de show van August Alsina @ ENCORE On Location start op vrijdag 7 februari om 10.00 uur via de website van ENCORE.

August Alsina zette zijn eerste stappen naar eeuwige roem in 2007 met het uploaden van zijn video’s op YouTube. Zijn eigen versies van nummers van Musiq Soulchild and Lyfe Jennings werden in een mum van tijd door miljoenen mensen bekeken. Na een korte time-out in verband met enkele persoonlijke tegenslagen tekende hij onlangs bij platenlabel Def Jam en bracht in augustus zijn eerste EP ‘Downtown: Life Under the Gun’ uit. De track ‘I Luv This Shit’ was een regelrechte hit in Amerika. Ook in Nederland is de single regelmatig te horen geweest op de grote muziekstations. Onder leiding van Grammy Award-winnend producer en singer-songwriter The Dream (verantwoordelijk voor o.a. ‘Umbrella’ van Rihanna en ‘Single Ladies’ van Beyoncé) is Alsina momenteel druk bezig met zijn debuutplaat. Als voorproefje van wat ons te wachten staat, is de track ‘Numb’ uitgebracht, waarop ook rappers B.o.B. en Yo Gotti te horen zijn.

ENCORE
ENCORE is dé wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. ​Elke zaterdag kun je in de Melkweg losgaan op je favoriete tracks, met alleen maar leuke mensen, goede dj’s, origineel entertainment en goede optredens. Het hele spectrum van hiphop en R&B komt voorbij; van de laatste releases, bekende classics tot de vergeten pareltjes gemixt met verwante muziekstijlen als dubstep, dancehall en moombahton. Elke week staat ENCORE in het teken van een ander thema.
Zaterdag 8 maart 2014
AUGUST ALSINA @ ENCORE ON LOCATION
Hotel Arena | Amsterdam
Entree: € 12,50 early bird | € 15,- pre sale (excl. servicekosten)
De kaartverkoop start op vrijdag 7 februari om 10.00 uur via www.canigetanencore.com.

Kijk voor meer informatie over August Alsina op www.augustalsina.com of op Facebook; meer informatie over ENCORE is te vinden op www.canigetanencore.com, Facebook en Soundcloud.