Dance Valley

Here comes the Valley fever!

Op zaterdag 2 augustus gaat de twintigste editie van Dance Valley je van je sokken blazen! Met negen podia en bijna 100 dj’s, een hele dag los gaan op onder andere Dance, Trance, Eclectic, House en Hardstyle en nog veel meer. Én natuurlijk op dikke vette techno tunes! Daarmee begon het tenslotte allemaal in 1995, en dat bracht 8.000 liefhebbers naar de vallei in Velsen. Carl Cox trapte af en bleef. Er volgden achttien edities met vele hoogtepunten; 1999, Jeff Mills en de bloemenregen uit de helikopter. Millenium met Armin van Buuren. Junkie XL’s ‘conversation’ ging in 2003 de hele wereld over. Basement Jaxx, The Prodigy, ze zijn er allemaal geweest. De nieuwe koers van 2012 is een groot succes dus zetten we die door. En, wie jarig is, trakteert! Ga naar de Facebookpagina en maak regelmatig kans op gratis tickets!

WE LOVE LINE-UP LOVERS

Bestaat er een betere plek voor een DJ dan de vallei van Dance Valley, hier breken de grootste talenten door! Naast buitenlandse artiesten stond je oog in oog met grote Nederlandse namen als Tiësto, Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack en Hardwell. Ook dit jaar is er weer een dikke internationale line-up om de vallei op zijn kop te zetten: The Bloody Beetroots, Chuckie, Markus Schulz, Phalerieau, Otto Knows, 2000 and One, Steve Lawler, Wildstylez, Ophidian, Chain Reaction, Klingande en Showtek, just to name a few! Voor de meest actuele line-up check de website.

 

GOOD THINGS COME TO THOSE WHO ARE QUICK

Kan je niet wachten? Koop nu alvast kaarten. Dance Valley werkt ook dit jaar weer met flextickets. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt voor je ticket. En vroege beslissers betalen minder. De ticketprijs is nu €45,- en elke twee maanden komt hier €5,- bovenop. De volgende prijsverhoging is op 1 maart aanstaande. De kaarten kosten dan €50,- per stuk.

In de stemming komen? Ga voor previews, foto’s en aftermovies naar de website en check nu de nieuwe trailer op Youtube!

 

DANCE VALLEY ONLINE

Website:         www.dancevalley.com

Youtube:         www.youtube.com/user/DanceValleyUDC

Facebook:       www.facebook.com/dancevalleyfestival

Twitter:           www.twitter.com/UDC_DanceValley