Dance Valley

De 20ste editie wordt heel speciaal.

Wie jarig is trakteert, daarom hebben we een spiksplinternieuwe website gebouwd! Deze wordt regelmatig aangevuld met belangrijke informatie, achtergronden, dikke muziek, line-up, DJ interviews, mooie foto’s, exclusieve prijsvragen en een heleboel historie van Dance Valley van de afgelopen 20 jaar. Daar zijn we dus wel even zoet mee! 😉

Bekijk alles eens rustig op www.dancevalley.com en krijg de smaak vast te pakken. To be continued…

LINE-UP #DV2014

Natuurlijk geven we als cadeautje óók de allereerste namen van de line-up en de eerste area’s weg voor onze jubileumeditie! 3 x raden waar je die namen kunt vinden… Inderdaad ja! Op onze blitse nieuwe website. 😉

DJ SET D-Block & S-Te-Fan

Kun jij niet wachten tot het zover is en wil je alvast keihard knallen? Doe even alsof je geen buren hebt en laat deze #DV2013 set van D-Block & S-Te-Fan door je speakers pompen! Gegarandeerd dat je de Valley Fever krijgt.. 😉

FLEXTICKETS

Heb jij de fever al te pakken? Ook dit jaar werken we weer met het flexticketsysteem: kaarten zijn nú te koop voor 45 euro per stuk, de ticketprijs stijgt op 1 maart. Just so you know! 🙂