Listener

Amerikaanse talk music in EKKO op 29 april.


Intense performances vol prachtig verhalende teksten: op dinsdag 29 april worden liefhebbers van de combinatie spoken word en rock op hun wenken bediend tijdens het optreden van Listener in EKKO. De kaartverkoop start op vrijdag 14 februari om 10.00 uur.

De Amerikaanse band Listener brengt een combinatie van spoken word en rock die rauw, puur en vol in je gezicht is. Hun “talk music” is tegelijkertijd ook confronterend, bevat een flinke dosis humor en heeft een unieke, ruwe sound die alle haren in je nek overeind doen staan. De vrienden Dan Smith, Chris Nelson en Kris Rochelle weten als geen ander om hun grootste angsten, grootste uitdagingen en hun ongebreidelde hoop op een oprechte en schaamteloze manier met de luisteraar te delen. Dankzij drie albums en uitgebreide tours over de hele wereld heeft de band een trouwe schare fans weten op te bouwen.

Mocht je een klik hebben met de intensiteit van de spoken words van Henry Rollins en de komisch getinte rock van Tenacious D, dan past de show van Listener in EKKO ook zeker in je straatje.

Dinsdag 29 april 2014
LISTENER + support act

EKKO | Utrecht

Entree: € 10,- (excl. servicekosten)
De kaartverkoop start vrijdag 14 februari om 10.00 uur via www.ekko.nl en via de winkels van Primera.

Kijk voor meer informatie over Listener op www.iamlistener.com of op Facebook. Benieuwd hoe Listener live klinkt? Luister dan hier naar het optreden op 3FM.