When We Are Wild

Coldplay tipt Fries festival.


De succesvolle band Coldplay heeft op hun officiële website de nieuwe videoclip ‘Where You’re From’ van When We Are Wild getipt. De band is door het dolle heen. “Getipt worden door Coldplay, één van onze voorbeelden, is iets waanzinnigs. Ik kan het bijna niet geloven”, aldus zanger van de band Hille Stellingwerf.

Naast het enthousiasme van Coldplay is de nieuwe single van When We Are Wild door meer artiesten onder de aandacht gebracht. Onder andere BLØF en Dinand Woesthoff zijn erg enthousiast. BLØF: “En voor vandaag een tip van Hier & nu: prachtige band uit Friesland, When We Are Wild. Zoveel mogelijk delen, zou ik zeggen!” aldus de band op hun Facebook. Dinand Woesthoff is onder de indruk van de single; “Mooie track mannen!”.

De videoclip van ‘Where You’re From’ is ook op Youtube te bewonderen: http://www.youtube.com/watch?v=80uzFG_6YvY.

Over When We Are Wild
When We Are Wild is de band gevormd door Hille Stellingwerf. De songwriter uit Friesland begint in 2012 met het schrijven van liedjes. Ondertussen werkt Hille als vuilnisman en schoonmaker om de eerste studio-opnames te kunnen betalen. De muziek van When We Are Wild zweeft tussen het alternatieve van Bon Iver en de popmuziek van John Mayer.

When We Are Wild bestaat uit Hille Stellingwerf (leadzang en gitaar), Folkert Hofstra (toetsen, zang), Patrick Schaafstal (gitaar, zang), Bart Hooghiemstra (bas, zang) en Pandu Windartono (drums).

www.whenwearewild.com
www.facebook.com/whenwearewild
www.twitter.com/whenwearewild