Festival Oranjebitter

Festival Oranjebitter breidt uit met extra dag.

Koningsdag wordt dit jaar groots gevierd in Rotterdam. Festival Oranjebitter pakt zelfs uit met een extra avond oranje vertier. Met grote nationale & internationale acts, fine food, street art en eigenzinnige performances belooft het een onvergetelijk festival te worden.

De line-up van het dagprogramma blijft zoals ieder jaar geheim, maar op Koningsnacht kunnen bezoekers in ieder geval rekenen op een sterke programmering met optredens van o.a. Vive la Fête, The Kik en hitmachine De Jeugd van Tegenwoordig. Oranjebitter groeide binnen vijf jaar uit tot een tweedaags mini-Lowlands op de Rotterdamse Parklaan. Het festival staat bekend om haar bijzonder trouwe & uitzinnige crowd die het festival bezoeken voor de relaxte sfeer en goede optredens.

Legendarische Line-up

Oranjebitter vindt ook dit jaar weer plaats op de magische Parklaan in Rotterdam en trapt op Koningsnacht vanaf 16.00 uur af met een legendarische line-up. De vrolijkste band van Nederland The Kik maakt dit jaar hun debuut op Oranjebitter en naast optredens van FS Green & MC Fit en Vive la Fête zorgt De Jeugd van Tegenwoordig voor een uitbundig oranje sfeertje. De line-up van Oranjebitter’s Koningsdag blijft traditiegetrouw nog even geheim, maar reken zoals ieder jaar op een onvergetelijk spektakel van grote nationale en internationale acts.
Loco Loco Discoshow, mini-raves & een Ri-Ra-Reuzenrad

Op Koningsdag opent het festivalterrein om 12.00 uur, met een overvloed aan acts in de festivaltenten. In de Loco-Loco-Circustent loopt iedereen steevast de polonaise en in de Bruine Kroeg wordt er op los geleefd met gekke surprise-acts, pop-up-karaoke’s en mini-raves. Met een uitgebreid foodcourt vol burgers, killer kapsalons, hopsateetjes, verse tortilla’s en pizza’s is er voor alle bezoekers meer dan voldoende good food! Nieuw op het court is het Ri-Ra-Reuzenrad, hier geniet je met een killer kapsalon in de hand van een geweldig uitzicht over het festival.

Verkoopt Oranjebitter ook dit jaar snel uit?

Voorgaande jaren verkocht Oranjebitter steevast uit, dus wie bij dit Rotterdamse festival wil zijn zal op tijd zijn kaarten moeten aanschaffen. Kom je van buiten de stad of houd je van luxe? Geen enkel probleem, met de code ORANJEBITTER kun je met korting overnachten bij hostel Ani & Haakien, Citizen M of het Bilderberg Parkhotel.