Hardwell

DJ wint ‘Best Global DJ’ Award in Miami.

Hardwell, die in oktober 2013 werd verkozen tot de nummer één DJ van de wereld, heeft vannacht de International Dance Music Award (IDMA) ontvangen voor “Best Global DJ”. Daarnaast nam de Nederlandse producer/DJ ook de award in ontvangst voor “Best Progressive House / Electro DJ”.
De International Dance Music Awards zijn een prestigieus onderdeel van de Winter Music Conference in Miami.

Hardwell was in maar liefst zes keer genomineerd in de categorieën : “Best Global DJ”, “Best Producer” en “Best Progressive House/Electro DJ”, evenals “Best Podcast of Radio Mixshow DJ” voor zijn podcast en radio-show Hardwell on Air. Bovendien is zijn hitsingle “Apollo” Featuring Amba Shepherd genomineerd voor “Best Electro/Progressive Track” en “Best Featured Vocalist Performance.

Aanstaande zondag sluit Hardwell het tweede weekend van Ultra Music Festival in Miami af. De documentaire ‘I AM Hardwell’ over Robberts leven beleefde afgelopen woensdag haar Amerikaanse première in Miami als onderdeel van de Winter Music Conference.

De bijzondere en extreem getalenteerde DJ en producer is in korte tijd één van de meest onderscheidende artiesten van de wereld geworden. Afgelopen jaar kwam de ultieme bekroning op jarenlang keihard werken; in oktober 2013 werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld door het gerenommeerde Engelse blad DJ Mag. De afgelopen maanden tourde Hardwell de hele wereld over met zijn eigen concert ‘I AM HARDWELL’.

De International Dance Music Awards, officieel onderdeel van de Miami Winter Music Conference, wordt beschouwd als de meest toonaangevende award show in de internationale dance muziek industrie. Er werden awards uitgereikt binnen 57 categorieën. Meer dan 2 miljoen stemmen vanuit ruim 200 verschillende landen kwamen binnen. Met meer dan 60.000 bezoekers uit 70 landen, is het Winter Music Conference een jaarlijks hoogtepunt voor veel DJ’s, artiesten, promoters en clubbers.

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL
www.revealedrecordings.com