Paaspop

Nog meer nieuwe namen!

Met nog twee maanden te gaan tot Paaspop wordt het programma alsmaar voller. Zojuist kondigde DJ Michiel Veenstra op 3FM de volgende vijftien acts aan: Nielson, Yellow Claw, Crystal Fighters DJ Set, Guerilla Speakerz, Foreign Beggars, Kraantje Pappie, Breach, Feed Me, Nashville Pussy, Thomas Azier, Medien, Joost van Bellen, Dekmantel Soundsystem, Calyx & TeeBee en Black Sun Empire. Via 3FM zijn deze hele week nog tickets te winnen voor Paaspop, dat traditioneel tijdens het Paasweekend (dit jaar op vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april) wordt gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel. Meer namen volgen spoedig.

Programma van Stardust (hosted by WE ARE ELECTRIC) nu bijna compleet

Het merendeel van de zojuist bekend gemaakte acts treedt op in de Stardust: Yellow Claw, Crystal Fighters DJ Set, Guerilla Speakerz, Foreign Beggars, Kraantje Pappie, Breach en Feed Me. 2ManyDJs, Erol Alkan, Boys Noize, Digitalism DJ Set, DJ Fresh en Baskerville waren al eerder aangekondigd. Het programma van deze danstempel die bekend staat om zijn mooie en avontuurlijke crossover dance-feesten, is op enkele nog te bevestigen acts na compleet.

Dit jaar wordt de Stardust gehost door WE ARE ELECTRIC, het nieuwe spraakmakende electro/dancefestival dat vorig jaar november met 7000 bezoekers het Klokgebouw in Eindhoven ruim op voorhand uitverkocht.

 

Het programma tot nu toe

The Prodigy, Kaiser Chiefs, The Boxer Rebellion, Guus Meeuwis, Triggerfinger, La Pegatina, De Jeugd Van Tegenwoordig, Nielson, Miss Montreal, Niels Geusebroek, Kensington, Sandra van Nieuwland, Chef’Special en Splendid. *** Hatebreed, Band Of Skulls, Navarone, DevilDriver, Blaudzun, Blood Red Shoes, Halestorm, The Exploited, Peter Pan Speedrock, Bliksem, Candybar Planet, Black Bottle Riot en “77. *** Hans Teeuwen & The Painkillers, Javier Guzman, Memphis Maniacs, Die Lustige Schlagerfreunden, Rob & Emiel, Men In Coats, Maaike Ouboter, Tribute2BobMarley en Coldplace. *** 2ManyDJs, Erol Alkan, Boys Noize, Fritz Kalkbrenner, Digitalism DJ Set, DJ Fresh Yellow Claw, Crystal Fighters DJ Set, Guerilla Speakerz, Foreign Beggars, Kraantje Pappie, Breach, Feed Me en Baskerville. *** Nashville Pussy, Terror, Hoffmaestro, Taymir, Michael Prins, Public Service Broadcasting, Birth of Joy, Puggy, The Strypes, Afterpartees, Drenge, Sleepy Sun en Jett Rebel. *** Gomes Garage Set, Cut Copy, Black Sun Empire, Calyx & TeeBee, Thomas Azier, Dekmantel Soundsystem, Joost van Bellen, The Jillionaire, Gnučči, Mr. Polska, Medien, The Skints, Digitzz, Adje, Dubiosa kolektiv, Dearworld, Mr. Probz, The Hard Way, Knarsetand, Coely, MC Fit en Fred & Bundy. *** Thomas Newson, Marco V., Shermanology, Eelke Kleijn, Quintino, Franky Rizardo, Andy Frasco en Mightyfools.